Home / Rheden-Regiobode / Speelgoedbeurs Roncallischool

Speelgoedbeurs Roncallischool

VELP – Calli Kids houdt op zaterdag 27 oktober van 9.30 tot 12.00 uur een speelgoedbeurs in de Roncallischool in Velp. Er wordt speelgoed verkocht en gekocht voor een ‘leuk prijsje’. Het aanvragen van een verkoopnummer kan via Vanessa, tel. 06-21836591 en callikidsvelp@hotmail.com. Daar is ook meer informatie te krijgen. De koper betaalt bij de kassa 10 procent bovenop de verkoopprijs. Dit extraatje komt ten goede aan de Roncallischool.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.