Home / Rheden-Regiobode / Spanso 55+

Spanso 55+

SPANKEREN – Donderdag 25 oktober krijgen de soosleden van Spanso 55+ uit Spankeren een demonstratie van ongeveer 45 minuten over de oorsprong van chocolade en hoe het verwerkt wordt. Chocolaterie Magdalena bevindt zich in Vierakker en wie wil kan lekker verwend worden met chocolade. De passie voor chocolade is bij binnenkomst in het atelier een ware belevenis. Alleen al de heerlijke geur maakt je gelukkig. Naast het atelier staat een koffiehuis waar liefhebbers bonbons kunnen kopen. De leden vertrekken om 13.30 uur vanaf de Loohof.

Lees ook

Cursussen in De Paperclip

VELP – Er is nog beperkt plaats in de najaarscursussen van ontmoetingscentrum de Paperclip in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.