Home / Brummen-Regiobode / Spannende Ride sluit Halloween Eerbeek

Spannende Ride sluit Halloween Eerbeek

EERBEEK – Met een spannende Halloween Ride, waar het ooit allemaal mee begonnen is, werd afgelopen zaterdag een maand Halloween Ghost Town afgesloten in Eerbeek. Meet dan drieduizend deelnemers kwamen uit het hele land voor een fietstocht door wijken, achtertuintjes, bedrijven en fabrieken, allemaal prachtig versierd. Angstaanjagend goed geschminkte acteurs en figuranten, die menig fietser de stuipen op het lijf joegen, maakten het spektakel compleet. En daarmee kwam een reeks aan activiteiten ten eind: de wekelijkse parade, het spookachtig winkelen, de Halloween Run en de Scary Skelter Ride. Halloween in Eerbeek is uitgegroeid tot een groot evenement, dat vooral zo mooi is doordat het hele dorp meedoet.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Rhedense fotojournalist krijgt klappen tijdens zijn werk

RHEDEN – Fotograaf Roland Heitink uit Rheden, eigenaar van Persbureau Heitink en de website GelreNieuws, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.