Home / Rheden-Regiobode / Spankeren Dungeon dit jaar nóg enger

Spankeren Dungeon dit jaar nóg enger

SPANKEREN – Zaterdag 27 oktober wordt in Spankeren de derde editie gehouden van The Spankeren Dungeon. De kaartverkoop voor dit spannende theaterevenement is inmiddels gestart.

The Spankeren Dungeon, een griezelige theatertocht door het dorp Spankeren, krijgt dit jaar het thema Vampire Village. Wie het sprookjesthema van vorig jaar wat lieflijk vond, is gewaarschuwd. “De tocht van dit jaar belooft spannender, griezeliger en grootser te worden dan ooit tevoren”, aldus de organisatie.
Toneelgroep Spankeren, Muziekvereniging Wilhelmina, PodiumsCool en Dans & Drama hebben weer de handen ineengeslagen en zorgen voor een spectaculaire wandeling met live muziek, theater, dans en veel schrikeffecten. Door deze unieke samenwerking doen er ruim tachtig vrijwilligers mee aan dit Halloween-evenement. Daarnaast verleent een aantal Spankerense inwoners toegang tot hun terrein om de verschillende scènes van de tocht een passende locatie te geven. Ook de Spankerense kerk en de Margrietschool zetten voor de gelegenheid hun deuren open.

De kaartverkoop voor The Spankeren Dungeon is inmiddels gestart. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar halloweenspankeren@outlook.com onder vermelding van het aantal deelnemers. Starten kan zaterdag 27 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur. Kinderen zijn welkom vanaf acht jaar, maar wel onder begeleiding.

Lees ook

Ik vind: Een elfde gebod

Hoe gaat dat in zo’n dorp als Ellecom? Je komt elkaar weer tegen: even lopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.