Home / Doesburg-Regiobode / Slagwerkconcert MDVS Doesburg

Slagwerkconcert MDVS Doesburg

DOESBURG – Zondag 4 november om 14.00 uur is het weer tijd voor het jaarlijkse Slagwerkconcert van de malletband van MDVS Doesburg in het Martinus Atrium. De malletband verzorgt dan een leuke middag met (melodische) slagwerkstukken samen met slagwerkgroepen van drie andere verenigingen. De groepen die dit jaar door de slagwerkers van Muziekcorps der Voormalige Schutterij (MDVS) zijn uitgenodigd zijn: de Airborne Malletband uit Oosterbeek, Slagwerkgroep St. Gregorius uit Giesbeek en slagwerkgroep Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn. Stukken als Africa en Celebration passeren de revue. Het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg afgelast

DOESBURG – Op de eerste woensdag van oktober zou in Doesburg de Dag van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.