Home / Belangrijk / Sinterklaas pakt uit in Doesburg

Sinterklaas pakt uit in Doesburg

DOESBURG – De Pakjesboot 21 van Sinterklaas komt naar Doesburg. Volgende maand komt Sinterklaas weer naar Nederland en zoals altijd zal hij ook Doesburg niet overslaan. Het is de Sinterklaascommissie gelukt om de Sint en tientallen Pieten twee dagen naar Doesburg te krijgen. Nadat Sint op zaterdag 17 november officieel wordt ontvangen door de burgemeester heeft de Sint besloten om ook op zondag 18 november in Doesburg te blijven. Mede door twee hoofdsponsors, Stadsbierhuys De Waag en Rootz Hair & Care Kapsalons, ziet Sinterklaas er dit jaar weer perfect uit en belooft het weer een groot feest te worden voor groot en klein.

Op zondag 18 november maakt Pakjesboot 21 vanaf de IJsselkade vier vaartochten op de IJssel. Sinterklaas en heel veel Pieten ontvangen dan de kinderen en laten ze de hele boot zien, waarna de trossen los gaan. Tijdens het varen kunnen de kinderen dansen en springen met de Discopieten, actief aan de slag in de kombuis met het bakken van pepernoten en natuurlijk een bezoekje brengen aan de Sint. Kaarten zijn te reserveren via www.varenmetdesint.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

Lees ook

Doesburgse Simone hoopt op leven zonder pijn door crowdfunding

DOESBURG – Een constante pijn in haar nek, hoofd, keel, tanden, mond, kaken, oren, spieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.