Home / Brummen-Regiobode / Shirts en tassen voor voetbaljeugd

Shirts en tassen voor voetbaljeugd

BRUMMEN – Op de eerste competitiedag hebben de jongens van de SJO Oeken/Brummen JO17-1 nieuwe inloopshirts en voetbaltassen in ontvangst mogen nemen van vijf sponsoren. Betrokken ondernemers van de jeugdspelers van vv Oeken en Sportclub Brummen hebben de handen ineengeslagen en gezamenlijk de nieuwe outfit gesponsord; een mooie manier om op positieve wijze invulling te geven aan de samenwerking tussen beide voetbalverenigingen. Deze sponsoring is mogelijk gemaakt op initiatief van Autobedrijf Kuijer Veenendaal, Autorijschool Reugebrink, ASK4Solutions, Dick Voskamp Groen Werk v.o.f. en Zandbergen Techniek.

Lees ook

OVE voelt zich gepasseerd in discussie over kleur van Piet

EERBEEK – De Ondernemersvereniging Eerbeek voelt zich gepasseerd door het gemeentebestuur, dat vorige week bekendmaakte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.