Home / Rheden-Regiobode / Schrijfworkshop met thema herfst

Schrijfworkshop met thema herfst

Schrijfworkshop met thema herfst

VELP – Op zaterdag 27 oktober is er een schrijfworkshop in Velp. Tijdens de zogenoemde herfst-schrijftafel krijgen deelnemers afwisselende schrijfopdrachten met het thema herfst. “Goed of mooi schrijven, daar draait het deze ochtend niet om. Het gaat er vooral om je pen jouw verhaal te laten vertellen. Schrijfervaring is dan ook niet nodig, zin in schrijven wel”, aldus Hartschrift, de organisatie achter de workshop, die in handen is van Saskia Verhoef.
De herfst-schrijftafel is op zaterdagochtend 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Tussendoor is er een korte pauze met koffie, thee en iets lekkers, passend bij de herfst. De kosten voor de schrijftafel zijn 15 euro. Aanmelden kan via saskiaverhoef@live.nl of via de website.

www.hartschrift.nl

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.