Home / Brummen-Regiobode / Samen eten in de Wheme

Samen eten in de Wheme

Samen eten in de Wheme

HALL – Stichting Welzijn Brummen houdt, in samenwerking met een aantal enthousiaste vrijwilligers, op donderdag 25 oktober van 17.00 tot 19.00 uur een samen eten in de Wheme in Hall. Inwoners van de gemeente Brummen zijn van harte welkom. Op het menu staan pompoensoep, runderstooflapje, puree, rodekool en chocolademousse. De kosten bedragen 9,50 euro per persoon, exclusief drankje. Wie graag thuis opgehaald wil worden, kan dit bij het aanmelden aangeven. Aanmelden kan tot 18 oktober bij mevrouw Groot Boerle via tel. 0313 – 654205.

Lees ook

Sportief wandelen en fietsen in Klarenbeek

KLARENBEEK – Sportief wandelen door de landerijen, bossen en over wegen rondom Klarenbeek kan iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.