Home / Brummen-Regiobode / Samen eten in de Molenhorst

Samen eten in de Molenhorst

Samen eten in de Molenhorst

BRUMMEN – Op woensdag 17 oktober is er voor bewoners van de Molenhorst en andere belangstellenden uit de gemeente Brummen weer de gelegenheid om samen te eten in de recreatiezaal van de Molenhorst in Brummen. Samen Eten duurt van 17.00 tot 19.00 uur. Op het menu staat dit keer pompoensoep, runderstooflapje, puree, rode kool en chocolademousse. De kosten bedragen 9,50 euro per persoon, exclusief drankje. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk 11 oktober door middel van een envelop voorzien van naam en telefoonnummer met daarin het bedrag in brievenbus nummer 23 van de Molenhorst te deponeren. Na deze datum is opgeven niet meer mogelijk.

Tel. 0575 – 561988

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.