Home / Brummen-Regiobode / Roots in the Woods in Hoenderloo

Roots in the Woods in Hoenderloo

HOENDERLOO – Op Landal Miggelenberg in Hoenderloo vindt op zaterdag 20 en zondag 21 oktober weer het Roots in the Woods-festival plaats. Op het festival wordt een ode aan de herfst gebracht met muziek en activiteiten voor jong en oud.

Op het festivalterrein zijn diverse theatervoorstellingen te zien en kinderactiviteiten te doen. Op beide dagen draait DJ Joep vanuit zijn oude Platenbus de lekkerste vinyl platen. Zaterdag staat onder andere het theaterstuk Balei Kronen Lakei op het programma. Ook wordt er gedanst met Kung Fu Panda en zal Bollo aanwezig zijn tijdens zijn show. Op zondag komt Huub TV de kinderen vermaken met zijn voorstelling en Rogier de Avontuur neemt de bezoekers mee in zijn avontuurlijke eigen wereld.
Daarnaast kan er op beide dagen geknutseld worden, maar ook pony rijden, lasso werpen, genieten van zelf gepofte kastanjes, luisteren naar de mooiste verhalen, kleien bij het klei-atelier en een kijkje nemen op de ambachtsmarkt behoren tot de mogelijkheden. Er is een speciale Brand bier-truck aanwezig en natuurlijk zijn er genoeg eettentjes. Het festival duurt zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. De toegang tot het festivalterrein is gratis.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.