Home / Brummen-Regiobode / Rookworsten voor voetbalclub

Rookworsten voor voetbalclub

HALL – Voetbalclub vv SHE uit Hall houdt dit najaar weer haar bekende rookworstenactie in samenwerking met keurslager Van der Horst uit Eerbeek. Deze slagerij viel al meerdere keren in de prijzen met dit product. In de dorpskern van Hall wordt deur aan deur verkocht en alle leden van de vereniging gaan met verkooplijsten langs bij familie, vrienden, buren en collega’s. Mensen die de verkopers gemist hebben, kunnen de worsten ook per e-mail bestellen via rookworstenshe@hotmail.com of via de site van de voetbalclub, www.vvshe.nl. Bestellingen ophalen en betalen kan op zaterdag 3 november tussen 10.00 en 15.00 uur bij SHE in Hall, Dorpsstraat 7. De rookworsten zijn vacuüm verpakt en daardoor lang houdbaar. Dit jaar zijn er zowel fijne als grove rookworsten. Ze kosten 3 euro per stuk en 4 voor 10 euro.

Lees ook

Bliksembezoek burgemeester Ton Heerts aan Loenen

LOENEN – Vorige week maandag, 12 oktober, hebben burgemeester Ton Heerts en Kabinetschef Marjan Thalen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.