Home / Belangrijk / Ronnie Tober zingt met Seniorenorkest

Ronnie Tober zingt met Seniorenorkest

RHEDEN – Het Rhedens Seniorenorkest bestaat 35 jaar en dat werd zondag gevierd in een volle zaal van Ons Huis in Rheden. Wat in 1983 begon als een klein blokfluitgroepje voor oudere dames, is uitgegroeid tot een volwaardig orkest, dat regelmatig optreedt en veel ervaring heeft met muziek maken. En dat was zondag zeker te horen. De dames en heren speelden onder leiding van Peter Smits een mooi en afwisselend programma. Bijzonder was de toevoeging van zanger Ronnie Tober, die de nummers met zijn stem net dat beetje extra wist te geven. Publiek en muzikanten genoten van ook volop.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Cursussen in De Paperclip

VELP – Er is nog beperkt plaats in de najaarscursussen van ontmoetingscentrum de Paperclip in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.