Home / Doesburg-Regiobode / Rivalen C1 kampioen

Rivalen C1 kampioen

DOESBURG – De korfballers van KV Rivalen C1 uit Doesburg zijn zaterdag 6 oktober kampioen geworden. Na een gelijkspel op hun directe concurrent hebben de spelers van Rivalen C1 zich verzekerd van het kampioenschap op het veld, in de najaarscompetitie. Het team bestaat uit Mirthe Baars trainer/coach, Ryan Gans, Thoma Engelsman, Mauro Mundhenke, Justin Roelofsen, Manon Albert trainer/coach, Tom Heinen, Bo Kiewiet, Julia Lawson, Kirsten Romer, Steven Heinen, Sara Vermeulen, Nancy Meulenbeld en Devon Theunissen.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.