Home / Brummen-Regiobode / Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in de top drie van Nederland

Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in de top drie van Nederland

BRUMMEN – Rhienderoord Zwem & Sport Plezier heeft een derde plaats behaald bij de verkiezing tot Zwembad van het Jaar van de ZwembadBranche Awards. Het Brummense bad deed mee in de categorie tot 100.000 bezoekers.

Voor de ZwembadBranche Awards kunnen gebruikers hun stem en beoordeling geven. Ze kunnen aangeven waarom het zwembad in Brummen van toegevoegde waarde is en waarom het team van Rhienderoord tot de beste van Nederland behoort.
Bezoekers gaven Rhienderoord Zwem & Sport Plezier gemiddeld een 8,6. Een mooi cijfer en genoeg voor een derde plaats. Dinsdag 9 oktober heeft Rhienderoord de Award in ontvangst mogen nemen. “We zijn blij met deze erkenning en waardering van de gebruikers van het bad. We zullen ook komend jaar aan de speerpunten zoals kwaliteit, hygiëne en service, blijven werken”, aldus het trotse team.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.