Home / Belangrijk / Rhederijckers vieren 50-jarig jubileum met eenakterfestival

Rhederijckers vieren 50-jarig jubileum met eenakterfestival

RHEDEN – Dit jaar bestaat toneelvereniging De Rhederijckers uit Rheden vijftig jaar en dat wordt het laatste weekend van oktober gevierd met trouwe gasten. Het plan van de Rhedense toneelvereniging was om alle leden bij het jubileum te betrekken en zoveel mogelijk spelers op de planken te zetten. En dat is gelukt. In totaal spelen 22 leden mee en met de regie, souffleurs, barpersoneel, grime en decorbouw heeft iedereen een rol bij het jubileum.

Dit jaar brengen ze dan ook geen avondvullend stuk, maar een eenakterfestival. Het zijn eenakters met een gezonde dosis humor en zelfspot. Ga mee op reis in 50 jaar De Rhederijckers en vier het jubileum mee. De voorstellingen zijn op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober om 20.00 uur en op zondag 28 oktober om 14.00 uur in theater De Klaproos, Korenbloemstraat 21 in Rheden. Kaarten zijn te bestellen via www.toneelvereniging-de-rhederijckers.nl of bij Marijke Weimar via tel. 026 – 4954366.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.