Home / Doesburg-Regiobode / Reünie Galaxyteam Doesburg

Reünie Galaxyteam Doesburg

DOESBURG – Het Galaxyteam, een grote vriendengroep uit Doesburg, kwam zaterdag 22 september na 25 jaar voor het eerst weer vrijwel geheel samen voor een reünie in het Arsenaal in Doesburg. Veel vrienden wonen nog in de omgeving, maar er kwamen ook mannen uit Houten, Haaksbergen en Arnhem. “Het werd een bijzonder geslaagde en gezellige avond. Vele herinneringen werden opgehaald. En er werd vrolijk bijgepraat. Iedereen was laaiend enthousiast. Dit was zeker voor herhaling vatbaar”, aldus een van de vrienden.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.