Home / Brummen-Regiobode / Pubquiz bij VV Loenermark

Pubquiz bij VV Loenermark

Pubquiz bij VV Loenermark

LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark houdt op vrijdag 12 oktober een Pubquiz in het clubhuis op het Lonapark. Wie de kennis wil testen of gewoon zin heeft in een gezellige avond, kan naar het clubhuis komen om deel te nemen. Jong en oud kan meedoen en zowel leden als niet-leden zijn welkom. Er zijn leuke prijzen te winnen. De kosten bedragen 10 euro voor een team, dat uit maximaal vier personen mag bestaan. De quiz begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via aktiefloenermark@hotmail.com.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.