Home / Rheden-Regiobode / Prins of prinses worden op Rosendael

Prins of prinses worden op Rosendael

Prins of prinses worden op Rosendael

ROZENDAAL – Op woensdag 17 oktober om 15.30 uur kunnen kinderen deelnemen aan een cursus op kasteel Rosendael, waarin zij leren hoe zij een echte prins of prinses worden. Een hofdame of lakei neemt de kinderen mee op een tocht door het kasteel en leert ze deftige manieren. Ook maken de kinderen kennis met het leven op een kasteel. Iedereen mag in zijn deftigste prinsen- en prinsessenkleding komen. Na afloop is er ranja en een klein presentje. Entree, inclusief kasteel en parkbezoek, is voor volwassenen 9,50 euro en voor kinderen vanaf vier jaar 8,25 euro. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website glk.nl/evenementen.

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.