Home / Rheden-Regiobode / Presentatie over Myanmar

Presentatie over Myanmar

Presentatie over Myanmar

VELP – Op woensdagavond 24 oktober vertoont Martin Idema in de aula van Nieuw Schoonoord in Velp een presentatie met film over Myanmar. Martin en zijn vrouw Renske maken verre en avontuurlijke reizen. Van meerdere van hun reizen verzorgt Martin presentaties die hij illustreert met prachtige films van het betreffende gebied, van de volken die er leven, de cultuur en de natuur. Nu neemt hij toehoorders mee naar het voor velen nog mysterieuze Myanmar, vroeger Birma, met zijn mengeling van volken. Martin en Renske bezochten een aantal van die volken in afgelegen delen van het grote land. De lezing begint om 19.30 uur. De toegang bedraagt 3 euro.

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.