Home / Rheden-Regiobode / Presentatie Afrika bij Spanso

Presentatie Afrika bij Spanso

Presentatie Afrika bij Spanso

SPANKEREN – Donderdag 11 oktober verzorgt Jan Burgers, lid van Spanso 55+ uit Spankeren, een presentatie over Zuid-Afrika. In november 2012 hebben zijn vrouw Henny en hij drie weken met een bus van noord naar zuid door het land gereden gereden, veel gezien en prachtige foto’s gemaakt. Zij hebben van die mooie kiekjes een selectie gemaakt en laten deze zien via een powerpoint-presentatie. Er zijn te veel bezienswaardigheden in Zuid-Afrika om ze allemaal op te noemen. De soosleden gaan deze reis met mooie herinneringen aan een geweldig land meebeleven. De middag begint om 14.00 uur in het Dorpshuis.

Lees ook

Leerlingenraad Fredericusschool in Velp officieel geïnstalleerd

VELP – Onder toeziend oog van wethouder Gea Hofstede werd vrijdag 25 september de leerlingenraad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.