Home / Alle-Regiobode / Pranasara Yoga verhuisd naar Doesburg

Pranasara Yoga verhuisd naar Doesburg

Pranasara Yoga verhuisd naar Doesburg

VELP – Pranasara Yoga is verhuisd van Doesburg naar de Dumpel in Velp. Op maandag- en woensdagavond zijn er yogalessen in de danszaal. Er is Critical Alignment Yoga voor mensen die nek-, schouder- en rugklachten willen verlichten en Verdiepende Hatha Yoga voor diegenen die hun levensenergie weer in beweging willen brengen. Daarnaast starten in november twee nieuwe yogavormen: Stoel Yoga voor mensen die ruimte willen ervaren binnen hun beperkingen en Dansante Yoga voor diegenen die op zoek zijn naar een dynamische weg van zelfkennis. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen en kennis te maken met Pranasara Yoga. Aanmelden hiervoor kan via pranasara.nl of tel. 06 – 57598584.

Lees ook

Business & Shopping: Nieuw verplicht energielabel vanaf 1 januari

DIEREN – Iedere woningeigenaar is op straffe van een boete verplicht om bij de overdracht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.