Home / Rheden-Regiobode / Politie zoekt insluiper

Politie zoekt insluiper

Politie zoekt insluiper

DIEREN – Op donderdag 11 oktober rond 14.00 uur is een man een woning aan de Cornelis Dopperlaan in Dieren binnengeslopen. De bewoners waren in de voortuin aan het werk toen een alerte melder een persoon uit de achtertuin over de afrastering zag klimmen. De verdachte is via de openstaande achterdeur de woning ingeslopen. Om 14.38 uur startte de politie een Burgernetactie. Dit leverde enkele tips op, maar de verdachte is nog niet aangetroffen. De politie is daarom nog steeds op zoek naar een man van ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang, met kort donker haar en stoppelbaardje. Hij droeg een donkerblauwe jas met witte biezen, een blauwe spijkerbroek en donkere handschoenen. De verdachte is weggerend over de Oostlaan, het zandpad achter de Cornelis Dopperlaan. Wie tips heeft, kan de politie bellen via de gratis opsporingslijn, tel. 0800-6070.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.