Home / Brummen-Regiobode / Politie Bigband op Hoge Veluwe

Politie Bigband op Hoge Veluwe

Politie Bigband op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Bezoekers aan de Hoge Veluwe kunnen zondag 21 oktober genieten van een gratis optreden van de Politie Bigband Oost-Nederland. In 1993 is de vroegere Arnhemse Politie Muziekvereniging, die al in 1920 was opgericht, omgevormd tot een Bigband. De Bigband bestaat uit twintig leden, die werken bij de Politie Oost-Nederland of bij een andere eenheid. De Politie Bigband Oost-Nederland speelt klassiekers van Glenn Miller of van Count Basie, maar ook pop-stukken, balads en stevige rocknummers. Voor een dansje speelt de bigband bossa’s of latin-stukken. Het concert op de Hoge Veluwe vindt plaats op het Marchantplein en duurt van 14.00 tot 15.00 uur.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.