dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodePoelenwerkgroep Brummen zoekt vrijwilligers

Poelenwerkgroep Brummen zoekt vrijwilligers

BRUMMEN – Sinds 2011 is er in Brummen een poelenwerkgroep. Enthousiaste vrijwilligers werken aan het behoud van deze poelen. De groep is op zoek naar uitbreiding.

De poelen, die overal in het buitengebied te vinden zijn, zijn karakteristiek en waardevol voor het landschap. .De vrijwilligers brengen de planten en beestjes in kaart, ze geven voorlichting en helpen bij onderhoud en herstel van poelen. Voor hen is het een leerzame, actieve en gezellige tijdsbesteding, die hen op de mooiste plekken van Brummen brengt. Tijdens het seizoen gaan de vrijwilligers eens in de twee weken op zaterdagochtend het veld in. De Poelenwerkgroep Brummen e.o. zoekt nieuwe vrijwilligers en is vooral op zoek naar mensen die naast het veldwerk ook willen helpen met het voorbereiden en organiseren van activiteiten.

www.poelenwerkgroepbrummen.nl

mmb.oudeluttikhuis@gmail.com

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215869_Omslag_Velp_viert_vrijheid.jpg

Boek met foto’s van buitenexpositie Velp viert vrijheid

VELP - De buitenexpositie Velp viert vrijheid, die afgelopen september te zien was in het centrum van Velp, was een groot succes. Stichting Velp van Oranje brengt nu een boek uit met dezelfde titel. Hierin zijn de 21 foto's opgenomen, die werden gemaakt en geëxposeerd ter gelegenheid van 75+1 Jaar

0215565_Depressie.jpg

Online ouderavond over stress, angst en somberheid

REGIO - Incluzio en Pro Persona Connect verzorgen dinsdag 7 december een online ouderavond over stress, angst en somberheid bij jongeren. Er wordt ingegaan op wat deze klachten inhouden, hoe deze te herkennen zijn bij jongeren en hoe ouders kunnen doen om de klachten bij hun kind te verminderen en

0215763_Erelid_BMK.jpg

Gerard Gerritsen benoemd tot erelid Brummens Mannenkoor

BRUMMEN - Gerard Gerritsen is benoemd tot erelid van het Brummens Mannenkoor. Gerard is al 38 jaar lid van de vereniging en maakte in die tijd langdurig deel uit van het Bestuur en de Muziekcommissie. Hierin, maar ook daarna, had Gerard een belangrijke stem bij de besluitvorming binnen de vereniging.

0216233_Volleybal2.jpg

Online sportcafé

GEM. BRUMMEN - Donderdag 9 december staat er een nieuw online sportcafé gepland met het thema 'Gezond de tijd door in corona'. Sportverenigingen en stichtingen staan onder druk door de gevolgen van de corona en de opgelegde overheidsmaatregelen. Gespreksonderwerpen binnen de verenigingen zijn ledenverlies, ledenbehoud, cashflow en het bestaansrecht van