Home / Rheden-Regiobode / Plezier met taal in Dieren

Plezier met taal in Dieren

DIEREN – Op maandag 5 november start in de Bibliotheek Dieren een nieuwe reeks workshops Plezier met taal. Drs. Leny Woudstra laat deelnemers de taal opnieuw ontdekken en op ontspannen wijze spelen met en genieten van taal. De workshops zijn als reeks, maar ook afzonderlijk te volgen. Ze vinden tweewekelijks plaats in de Bibliotheek Dieren, op maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn 2,50 euro per keer. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. Het is ook mogelijk te bellen met Ilse Coenen, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, via tel. 06 – 44294185.

Lees ook

Clubkampioenen van RTC de Laak

RHEDEN – Op sportpark De Laak in Rheden zijn de afgelopen weken twee tennistoernooien gespeeld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.