Home / Rheden-Regiobode / Peuterplay in het Dorpshuis

Peuterplay in het Dorpshuis

RHEDEN – In het Dorpshuis van Rheden vindt vrijdag 26 oktober weer een speel- en ontmoetingsochtend plaats voor ouders en kinderen. Samen met yogadocente Nynke Bos volgen de aanwezigen een les Ouder en Kind Yoga. Ouders en kinderen gaan op een speelse manier aan de slag met lichaamsgerichte oefeningen. Zo werken ouders positief en opbouwend aan het onderlinge vertrouwen en de band met hun kind. Daarna is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee bij te kletsen en andere ouders te ontmoeten. Deze Peuterplay begint om 10.00 uur in het Dorpshuis. Opgeven is niet nodig en de bijeenkomst is gratis te bezoeken.

https://praktijknynkebos.wordpress.com

ingebutterman@hotmail.com

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.