Home / Doesburg-Regiobode / Peiling interesse zonne-energie Drempt

Peiling interesse zonne-energie Drempt

DREMPT – In navolging van de succesvolle oprichting van de Energiecoöperatie Zonkracht in Hummelo wil de Dorpsraad Drempt onder de bewoners van Drempt peilen of er voldoende interesse is om in Drempt en aanliggende postcodegebieden een soortgelijke energiecoöperatie op te richten. Een eerste stap is dan samen collectieve zonnedaken te realiseren op schuren of gebouwen in de gemeenschap.

De dorpsraad hoort graag wie interesse heeft om deel te nemen. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een e-mail sturen naar dorpsraaddrempt@gmail.com of contact opnemen via tel. 06 – 20726351. Bij voldoende interesse wil de Dorpsraad Drempt de oprichting van een energiecoöperatie gaan faciliteren in samenwerking met AGEM (Coöperatieve Achterhoekse Groene Energiemaatschappij).

www.zonkrachthummelo.nl

www.agem.nu

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.