Home / Rheden-Regiobode / PCOB/KBO Contactmiddag

PCOB/KBO Contactmiddag

PCOB/KBO Contactmiddag

RHEDEN – Op donderdag 11 oktober is de volgende PCOB/KBO contactmiddag in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Het onderwerp is deze keer Valpreventie. De eerste week van oktober is de Week van de Valpreventie. Fysiotherapeute Fenna van Harten geeft deze middag informatie en inzicht over het vallen. In een interactieve lezing met duidelijke voorbeelden geeft zij aan wat de oorzaken van vallen kunnen zijn en wat men zelf kunt doen om vallen te voorkomen. Belangstellenden zijn welkom. De middag begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Koffie en thee kosten 1 euro per kop.

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.