Home / Doesburg-Regiobode / Pariser Quartett opent culturele seizoen Lathumse kerk

Pariser Quartett opent culturele seizoen Lathumse kerk

LATHUM – Vrijdagavond 12 oktober opent het Pariser Quartett het nieuwe culturele seizoen van de Vrienden Van de Lathumse Kerk. Dit kwartet verzorgt dan een programma van barokke klassieke muziek uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Het Pariser Quartett speelt muziek van Duitse, Engelse, Italiaanse en Franse componisten, die in hun tijd zelf ook heel internationaal georiënteerd waren. Piet Cnossen bespeelt het orgel, Jos Dingelhoff speelt fluit, Anna Wiersum viool en Miriam Mudde cello. Net als de componisten die zij ten gehore brengen, hebben deze gerenommeerde musici hun sporen in binnen- en buitenland verdiend.
Het concert in de Lathumse kerk begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze. Toegangskaarten zijn te bestellen via vvlk@chello.nl of via tel. 0313 – 631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

Lees ook

QiGong in Doesburg

DOESBURG – Dieke Theuns verzorgt lessen QiGong in Doesburg. Dit doet zij elke dinsdag van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.