Home / Doesburg-Regiobode / Parallelweg Den Helder nog even dicht voor auto’s

Parallelweg Den Helder nog even dicht voor auto’s

DOESBURG – De Parallelweg Broekhuizerweg – Den Helder in Doesburg blijft tot en met 3 december dicht voor auto’s. Dat meldt de politie Doesburg. De weg werd half september afgesloten omdat er een onveilige situatie ontstond voor met name fietsers. Veel auto’s gebruikten de weg als sluiproute in verband met de afsluiting van de Barend Ubbinkweg. Op vragen van Doesburgers op Facebook of de weg ‘s avonds en ‘s nachts wel gebruikt mocht worden door personenauto’s, antwoordde de politie ontkennend. “Het betreft een permanente afsluiting, dus ook in de avond en nacht. Lijnbussen en tractoren zullen de weg nog wel mogen gebruiken. Verkeersregelaars zullen op verschillende momenten aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden.” Ze schrijft ook nog: “Het is een kleine moeite om via de N338 (Rivierweg) om te rijden. Wij zullen handhavend optreden bij overtredingen.”

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.