Home / Rheden-Regiobode / Paddenstoelentocht rond Middachten

Paddenstoelentocht rond Middachten

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 14 oktober een paddenstoelenwandeling rond kasteel Middachten. Deze maand schieten de paddenstoelen weer de grond uit. De gidsen gaan samen met de deelnemers op zoek naar grote en kleine exemplaren in het gebied rond kasteel Middachten en de Paardengracht. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij kasteel Middachten aan het eind van de Smidsallee in De Steeg. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, al is een donatie aan het IVN altijd welkom.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.