Home / Brummen-Regiobode / Paardenspektakel in Beekbergen

Paardenspektakel in Beekbergen

Paardenspektakel in Beekbergen

BEEKBERGEN – De internationale men-wedstrijd in Beekbergen wordt volgend jaar van 26 tot en met 30 juni gehouden. De afgelopen 35 jaar vond de wedstrijd in Beekbergen plaats in de zomervakantie. Het idee erachter was dat er dan veel publiek is die het evenement kan bezoeken. Het nadeel is dat er veel meer belangrijke wedstrijden zijn in de zomer en dat de wedstrijddata elkaar soms bijten. Daardoor waren er dit jaar minder deelnemers dan in 2017. Besloten is het evenement daarom naar voren te halen. Ook voor de sponsoren is dat fijn. Het Paardenspektakel is voor hen een gelegenheid bij uitstek om te netwerken. “Zij vinden het prettig als het evenement nog voor de zomervakantie plaatsvindt”, aldus organisator Mieke van Tergouw. Zij heeft er het volste vertrouwen in dat ook het publiek het evenement eind juni weer weet te vinden.

Lees ook

Vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Op woensdag 30 september houdt dee Dorpsraad Brummen weer een openbare vergadering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.