Home / Alle-Regiobode / Overdekte vlooienmarkt Steenderen

Overdekte vlooienmarkt Steenderen

STEENDEREN – In sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen wordt op zondag 28 oktober een vlooienmarkt gehouden. Van 9.00 tot 16.00 kunnen bezoekers snuffelen tussen tweedehands spullen zoals antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad en kleding. Verkopers in spe kunnen nog een kraam huren. Een kraam is vier meter lang (met bovenbouw) en kost 23,50 euro. Een grondplaats gaat per 6 meter en kost 15 euro. Een bezoek brengen aan de vlooienmarkt kost 3 euro voor volwassenen en 65+’ers betalen 2,50 euro entree. Kinderen tot twaalf jaar zijn onder begeleiding gratis. De sporthal verzorgt de catering op deze dag.

www.animo-vlooienmarkten.nl

tel. 06 – 39108152

Lees ook

Winnaars Wintercompetitie Dorpen eindelijk bekend

REGIO – De Wintercompetitie Dorpen, voor tennisteams uit de regio, is onlangs alsnog afgesloten en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.