Home / Brummen-Regiobode / Oud papier Loenen

Oud papier Loenen

LOENEN – Zaterdag 27 oktober wordt er weer oud papier opgehaald in Loenen. Dit keer gaan de vrijwilligers van OLTO de volgende straten langs: Horstweg, Hackfortweg, Wolff Gabriëlsweg, Cornelis Hendrixstraat, Hendrick Berntsweg, Jouchem Sprinckmeijerweg, Rutger Swarthofweg, Jan Goossenweg, de Wiekelaar, de Kempe, Reuweg, Molenallee, Droefakkers en Groenendaalseweg. Door gedeeltelijke afsluiting van de Hackfortweg, wegens renovatiewerkzaamheden, kan het zijn dat de route in een andere volgorde wordt afgewerkt. Het is dus raadzaam overal het oud papier voor 8.00 uur aan de weg te zetten.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.