Home / Belangrijk / Oranjevereniging Empe blikt tevreden terug

Oranjevereniging Empe blikt tevreden terug

EMPE – De OranjeVereniging Empe keek woensdag 17 oktober tijdens de Algemene Ledenvergadering terug op een goed verlopen feestjaar. Een nieuw onderdeel daarvan was een 50plus-avond in maart. Maar ook de bestaande onderdelen als Empe’s got Talent, Koningsnacht en de Oranjefeesten werden dit jaar wederom goed bezocht en de sfeer was goed te noemen. De organisatie is goed verlopen mede dankzij de vele vrijwilligers, leden en ere-leden. “Zonder hen geen feest in Empe”, waren de woorden van aftredend voorzitter Jaap Weijenberg. Halverwege de vergadering werd de voorzittershamer overgedragen aan de nieuwe benoemde voorzitter Joost Makkink.
Na twintig jaar trouwe dienst werd er afscheid genomen van duizendpoot Gerrit van der Kamp. Hij werd door de vergadering extra bedankt door hem als erelid te benomen. Pascal Berenpas was tevens aftredend en ook hij werd bedankt voor zijn werkzaamheden. Aftredend en herkiesbaar waren Wilma Weijenberg en Jaap Weijenberg, zij gaan nog (twee en respectievelijk een jaar) door met het bestuurswerk. Het bestuur heeft drie nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen: Irma Tekelenburg, Marcel de Haan en Wilco ten Hove.
In 2019 zullen de Koningfeesten plaatsvinden op 20, 26 en 27 april en de Oranjefeesten op 9 en 10 augustus.
Op de foto staan van links naar rechts: Jaap Weijenberg, Joost Makkink, Wilma Weijenberg, Wilco ten Hove, Pascal Berenpas, Gerrit van de Kamp, Irma Tekelenburg en Marcel de Haan.

Lees ook

IJsselruiters tekenen voor nieuwe verlichting

BRUMMEN – Voorzitter Rutger der Nederlanden van RV & PC de IJsselruiters in Brummen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.