Home / Brummen-Regiobode / Optreden mannenkoor Germania

Optreden mannenkoor Germania

Optreden mannenkoor Germania

EERBEEK – Mannenkoor Germania uit Heeten geeft vrijdag 19 oktober om 20.00 uur een concert in het Pater Dekkerhuis in Eerbeek. De naam Germania is ontstaan naar aanleiding van Germaanse vondsten in Heeten. Het koor bestaat uit ongeveer dertig personen. Marion Ruiter heeft de algehele leiding en is tevens dirigent. Het koor presenteert een uitgebreid repertoire aan Oudhollandse liederen, maar ook moderne Nederlandstalige en Engelse muziek. De toegang bedraagt 7,50 euro. De zaal gaat om 19.30 uur open. De koffie en thee staan klaar.

www.germaniakoor.nl

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.