Home / Rheden-Regiobode / Opening expositie ‘Oh my god’

Opening expositie ‘Oh my god’

VELP – In Nieuwe Ruimte in Velp start zaterdag 27 oktober de expositie ‘Oh my god”. De officiële opening is een dag later. Het onderwerp is zowel eigentijds als van alle tijden. Dat is te zien aan het werk van de 35 kunstenaars die meedoen aan deze expositie. Sommige kunstwerken leggen een verband met religie en religieuze uitingen, vroeger en nu. Andere kunstenaars lieten zich inspireren door de ‘omg’-uitroep. Aan de expositie doet ook een kunstenaar mee die anoniem wenst te blijven. Deze kunstenaar maakte speciaal voor de expositie een religieuze kruisvorm in een donkere ruimte. De expositie wordt zondag 28 oktober om 14.00 officieel geopend.

De expositie ‘Oh my god’ is op zaterdag en zondag gratis toegankelijk van 12.00 tot 17.00 en duurt tot en met 25 november. Op zondagmiddag zijn er activiteiten, aansluitend bij de expositie. De eerste is op 4 november: een lezing van cultuurtheoloog Frank Bosman uit Vlijmen, met als titel ‘Oh my god! Wat een kunst!’

Lees ook

Vuil verzameld in Velp-Zuid

VELP – Sigarettenpeuken, bierblikjes, lege flesjes en mondkapjes. De zeventien mensen die zaterdag in Velp-Zuid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.