Home / Open dag Wereldwinkels

Open dag Wereldwinkels

Open dag Wereldwinkels

REGIO – Woensdag 10 oktober vindt de jubileumeditie Dag van de Duurzaamheid plaats. Deze tiende editie laat weer zien dat duurzaamheid belangrijk is. Dat vinden óók de Wereldwinkels in Apeldoorn, Beekbergen, Eerbeek, Doesburg en Zevenaar. Zij zullen die dag extra wijzen op het belang van duurzame producten. Met de slogan Laat Je Duurzaam Verrassen nodigen zij iedereen uit voor een bezoek aan hun Wereldwinkel om daar kennis te maken met de duurzame producten die er te vinden zijn. Alle genoemde vijf Wereldwinkels bieden van 10 tot en met 13 oktober de herbruikbare waterfles Dopper aan met een jubileumkorting van 10 procent, ook de nieuwe Dopper Insulated, waarin een warm product warm blijft en een koud product koud. Bij Wereldwinkel Eerbeek kan iedereen kennismaken met de producten van Bio-Boerderij De Kruytbosch uit Hall. Deze boerderij produceert op een duurzame manier gezond voedsel. In Eerbeek worden ook duurzame dames- en herensokken voor een jubileumprijs verkocht.

Lees ook

Uit de bocht gevlogen

TONDEN – Zaterdag 14 november rond 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.