Home / Brummen-Regiobode / Open dag basisschool C. van Leeuwen

Open dag basisschool C. van Leeuwen

EERBEEK – Basisschool C. van Leeuwen in Eerbeek is het schooljaar gestart in een spiksplinternieuw schoolgebouw aan de Lorentzstraat. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind zijn woensdag 10 oktober welkom een kijkje te komen nemen tijdens de open dag.

Bezoekers krijgen een rondleiding door de school en kunnen van dichtbij een les meemaken in de lokalen. Het team, ouders en leerlingen staan klaar om met bezoekers in gesprek te gaan. “De open dag vindt plaats tijdens een reguliere schooldag, zodat bezoekers écht de sfeer kunnen proeven tijdens een doordeweekse dag”, aldus locatiedirecteur Nicole Horstink.
C. van Leeuwen beschikt over een gloednieuw schoolgebouw. “We hebben, naast de inpandige sportzaal en centrale hal met podium die we delen met CBS de Enk, ook een ruime onderbouwhal, bovenbouwhal en zelfs een eigen speelzaal waar de jongste kinderen lekker vaak en veel kunnen bewegen. Binnen de school zit ook kinderopvangorganisatie De Wigwam gevestigd met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Op deze wijze creëren we een mooie doorgaande lijn van 0 tot 12 jaar”, aldus Nicole Horstink.
Sinds vorig schooljaar werkt de school met een continurooster. Alle kinderen gaan van 8.30 tot 14.00 uur naar school en eten samen met de leerkracht een gezonde lunch op school. De kinderen blijven in de ‘leermodus’ en kunnen ’s middags de draad gemakkelijk weer oppakken.
De open dag wordt gehouden op woensdag 10 oktober van 9.00 tot 12.00 uur. Wie niet in de gelegenheid is om de open dag te bezoeken, kan voor een bezoek op een ander moment een afspraak maken met Nicole Horstink, tel. 0313 – 651776.

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.