Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee Velp/Rheden

Open Coffee Velp/Rheden

RHEDEN – In Hotel De Roskam in Rheden wordt donderdag 25 oktober van 09.00 tot 11.00 uur weer een Open Coffee gehouden. Alle ondernemers, groot en klein, zijn van harte welkom om te komen netwerken. Speciale gast is dit keer Mary Lou Hardy van Hardy Counseling Duiven. Zij begeleidt mensen (na een ingrijpende gebeurtenis) zichzelf weer terug te zetten in hun eigen kracht, al dan niet met behulp van essentiële oliën. Aanmelden is nog altijd niet verplicht, maar je mag natuurlijk wel laten weten dat je komt.

www.oc-velp.nl

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.