Home / Belangrijk / Open Atelier bij Edelsmederij

Open Atelier bij Edelsmederij

DOESBURG – Op zaterdag 3 november vindt bij Edelsmederij Tobias een open dag plaats. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen achter de schermen en zo het geheim van de (edel)smid ontdekken. Om 11.00 en 14.00 uur vinden demonstraties plaats. Het enthousiaste team van de edelsmederij staat op 3 november klaar om te laten zien met hoeveel passie en expertise de sieraden in het eigen atelier ontworpen en gemaakt worden. Uiteraard zijn er ook diverse aantrekkelijke aanbiedingen en zullen de edelsmeden de kneepjes van het vak nader toelichten. Behalve de vele eigen creaties heeft Edelsmederij Tobias ook een uitgebreide collectie horloges in het assortiment. Iedereen is van harte welkom aan de Kerkstraat 14 in Doesburg.

Lees ook

Ook musea open tijdens Culturele Zondag Doesburg

DOESBURG – Op zondag 4 oktober kunnen bezoekers aan de Culturele Zondag opnieuw in en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.