Home / Nieuws / Opa’s en oma’s op de Expeditie

Opa’s en oma’s op de Expeditie

DIEREN – Het was vorige week woensdag een gezellige boel tijdens de opa- en omadag op basisschool De Expeditie in Dieren. Een hele ochtend lang mochten opa en oma mee naar school om zo een kijkje te nemen in het schoolleven van hun kleinkinderen.

Zowel opa’s en oma’s als kleinkinderen hebben hier volop van genoten. De dag begon met een reguliere les, waarna de kinderen mochten laten zien wat ze allemaal nog meer doen op school. Een dansles op het zonovergoten plein was daarbij wel de kers op de taart. “Armen in de lucht, drie stappen naar links en klappen in die handen. En nog een keer.” Niet alleen de kinderen maakten hun spieren los op de vrolijke klanken van Maan en Djadja. Ook hun opa’s en oma’s lieten met zichtbaar plezier zien wat ze kunnen. Onder leiding van Joeri van Dans je Fit is er flink gezweet.
Maar er gebeurde woensdag zoveel meer: proefjes in het DaVinci-lokaal om te kijken waarom rozijnen drijven, buiten zoeken naar kriebelbeestjes – en dan natuurlijk oma aan het schrikken maken – en heuse rondleidingen door de school. Er zijn vriendschapsslingers geknutseld, bibberbeestjes gemaakt en plantenbakken gevuld met fleurige viooltjes. Aan het eind van de ochtend werd met een gezamenlijke dans afgesloten, waarna de opa’s en oma’s vol nieuwe indrukken naar huis gaan.

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.