Home / Nieuws / Ongevallen op Harderwijkerweg

Ongevallen op Harderwijkerweg

DIEREN – Woensdag 17 oktober hebben er twee ongevallen plaatsgevonden op de Harderwijkerweg in Dieren. ‘s Middags reden er op de kruising met de Imboslaan twee personenauto’s tegen elkaar (foto). Hierbij is één persoon gewond geraakt. ‘s Avonds was er een kettingbotsing op de Harderwijkerweg.

Het eerste ongeval vond plaats rond 16.10 uur. Twee personenauto’s raakte door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Hierbij ontstond erg veel schade aan beide voertuigen. Omstanders zijn direct gestopt en verleenden eerste hulp totdat de ambulance ter plaatse was. De bijrijder uit de grijze auto, een vrouw, werd naar het ziekenhuis in Zutphen vervoerd. Van de donkere auto is de bestuurster lichtgewond geraakt; zij hoefde niet naar het ziekenhuis. Beiden auto’s zijn afgesleept. Het overige verkeer ondervond de nodige verkeershinder.
Op woensdagavond was er omstreeks 19.00 uur een kettingbotsing op de Harderwijkerweg. Er waren drie auto’s bij betrokken. De oorzaak is nog onbekend. Hierbij raakte de bestuurster van de middelste auto lichtgewond. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van een andere auto werd in de ambulance gecontroleerd en behandeld. Ook hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De politie was snel ter plaatse en verleende direct eerste hulp door onder andere bij iemand achter in de auto plaats te nemen en de nek stabiel te houden. De aanrijding trok veel bekijks. Het verkeer liep bij de aanrijding enige hinder. Twee van de drie auto’s konden zelf hun weg vervolgen. De ander is door een berger afgesleept.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

Lees ook

Zonnige miniplantenmarkt bij de Biejenschoer

BRUMMEN – In de tuin bij de Biejenschoer, de bijenstal van imkersvereniging Brummen, is zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.