Home / Rheden-Regiobode / Oerrr bomentocht

Oerrr bomentocht

RHEDEN – In Nationaal Park Veluwezoom vindt zondag 28 oktober om 14.00 uur een bomentocht plaats. Ga samen met een gids op pad en ontdek waarom bomen zo bijzonder zijn. Dit is een gezinsactiviteit, geschikt voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar. Er mag maximaal één begeleider per kind mee. De start van de tocht is bij het Bezoekerscentrum in Rheden. Kinderen van Oerrr, kinderen van leden en volwassen leden betalen 4 euro. Kinderen en volwassenen die geen lid zijn betalen 7 euro. Aanmelden doe je online via www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.