dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodeNieuwe tenues voor Bruvoc-recreanten

Nieuwe tenues voor Bruvoc-recreanten

BRUMMEN – Het begon als een spontaan idee tijdens Koningsnacht, maar inmiddels is het competitie-spelende recreantenteam van volleybalvereniging Bruvoc wèl in mooie nieuwe tenues gestoken. De outfits worden gesponsord door Waanders Schilderwerken uit Brummen, Intercombi uit Terborg en Kinderopvang Malin uit Brummen. In deze nieuwe kleding gaat de Brummense Volleybalclub de competitie in met het recreantenteam. Daarnaast wordt gestart met een tweede recreantenteam voor veterinnen die het spelletje leuk vonden, maar niet elke zaterdag een wedstrijd willen spelen. De recreanten spelen doordeweeks een avond in de regio en op vrijdag thuis in de sporthal.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215868_Centrum.jpg

Culturele Zondag in Doesburg

DOESBURG - De verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben ook grote invloed op de Culturele Zondag van 5 december in Doesburg. Zeker de helft van de adressen op deze maandelijkse route langs musea, galerieën en ateliers blijft deze keer uit voorzorg gesloten. Het bestuur laat

0215819_Expo_Kunstlab.jpg

December-exposities in Kunstlab Doesburg

DOESBURG - In december is het werk van twee edelsmeden te zien in de opkamer van het Kunstlab in Doesburg. Tiny van Zeijl laat zich vooral inspireren door een vorm. Van daaruit werkt ze met zilver en edelstenen en zoekt zij hoe beide elkaar kunnen versterken. Voor een perfect resultaat

0216414_duurzaamheid.jpg

Geld besparen op je energierekening

LOENEN - Huurders van Veluwonen kunnen op woensdag 8 december tussen 19.30 21.00 uur aansluiten bij een gratis online bijeenkomst over geld besparen op de energierekening. LoenenEnergie geeft tips en trucs over hoe dat moet. Monique Harmsen van Loenen Energie vertelt: "De bijeenkomst is speciaal voor huurders. Je krijgt informatie