Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe shirtsponsor ETTV

Nieuwe shirtsponsor ETTV

EERBEEK – Tafeltennis vereniging ETTV uit Eerbeek heeft sinds kort een nieuwe shirtsponsor. De naam van het Zutphense bedrijf Best 4U Media zal de komende tijd op de shirts van ETTV prijken. Directeur Emmo Elshof van Best 4U Media was persoonlijk naar een trainingsavond gekomen om de shirts uit te reiken aan de Eerbeekse tafeltennissers. Voorzitter Jan Kosters maakte van de gelegenheid gebruik om Emmo te danken voor de steun aan ETTV.

Lees ook

Burendag bij Onze Droom in Brummen

BRUMMEN – Vanwege het slechte weer is het een weekje uitgesteld, maar zaterdag 3 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.