Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe outfits voor jonge voetballers

Nieuwe outfits voor jonge voetballers

DOESBURG – Het JO8-1 jeugdteam van Sportclub Doesburg is in het nieuw gestoken. Wouter Eggink, vader van Mikey die in dit team speelt, heeft deze twee sponsoren weten te enthousiasmeren om de toppers van JO8-1 te voorzien van nieuwe trainingspakken en voetbaltassen. Diepvries Doetinchem sponsort de trainingspakken en Concilio Personalservice uit het Duitse BedburgHau/Hasselt de voetbaltassen. Daarnaast heeft Ferry van Middelkoop, vader van Vienna die in dit team speelt, ervoor gezorgd dat alle kinderen voor bij de wedstrijd een drinkbidon hebben gekregen. Zaterdag 6 oktober gingen de kinderen, begeleiding en sponsoren op de foto. De sponsoren kregen als dank een mooie bos bloemen. Met deze nieuwe trainingspakken, voetbaltassen en drinkbidons kunnen de kinderen de komende jaren weer vooruit.

Fotografie: InbeeldT

Lees ook

Alles -Behalve-Rommel-Markt

HUMMELO – Zaterdag 19 september werd in het Dorpshuis van Hummelo weer de inmiddels bekende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.