Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe maatjes voor SchuldHulpMaatje

Nieuwe maatjes voor SchuldHulpMaatje

RHEDEN / ROZENDAAL – Sinds begin september heeft SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal er drie gecertificeerde maatjes bij. Herma heeft het algemene certificaat Maatje ontvangen. Erica en Renske zijn nu ook gecertificeerd Maatje Jong; zij kunnen jongeren in de leeftijd van zestien tot 25 jaar helpen.

De drie nieuwe maatjes staan te trappelen om aan de slag te gaan. En dat is ook hard nodig want er is veel vraag naar een SchuldHulpMaatje, aldus de organisatie. Een SchuldHulpMaatje helpt om weer ‘grip op de knip’ te hebben. Daar waar schulden zijn of schulden dreigen te ontstaan, loopt een maatje mee om orde in de financiën te krijgen. Alle maatjes zijn daarvoor opgeleid. Het resultaat: een beetje rust in een tijd van stress.
SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal heeft nu dertien maatjes aan het werk. Mensen die een achterstand hebben met betalingen of geregeld brieven van incassobureaus binnen krijgen, kunnen gebruik maken van de deskundige vrijwilligers. Aanmelden kan bij SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal via de mailadressen: janr.schuldhulpmaatje@gmail.com of renskeh.schuldhulpmaatje@gmail.com.

www.moneyfit.nl

V.l.n.r. De nieuwe maatjes Herma, Renske en Erica.

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.