Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe leesclub in Angerlo-Doesburg

Nieuwe leesclub in Angerlo-Doesburg

Nieuwe leesclub in Angerlo-Doesburg

ANGERLO / DOESBURG – Leesclubs zijn er al wel in Doesburg, maar wellicht komt er een nieuwe groep bij waarin de leden met elkaar over boeken praten. “De kring moet namelijk niet te groot worden”, vindt initiatiefnemer Chris Kors en daarom kijkt hij naar de mogelijkheden een nieuwe groep op te starten. Bij voldoende belangstelling gaat de nieuwe leesclub van start met een door Mirjam van Hengel geschreven biografie van Leo en Tineke Vroman: Hoe Mooi Alles, Liefde in Oorlogstijd. Wie belangstelling heeft voor de nieuwe leesclub, kan dit kenbaar maken bij Chris Kors via chris.kors@gmail.com of tel 0313 – 844539.

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.